تولید رب انار خانگی در اصفهان هر ساله در مقادیر زیادی انجام می شود. معمولا از انارهای منطقه اصفهان برای آب گیری و تولید رب انار استفاده می شود. انار اصفهان از گونه های با کیفیت انار ایرانی است و رب این انارها نیز به نوبه خود از کیفیت و طعم بسیار مطلوبی برخوردار است.
تولید رب انار خانگی شیرین اصفهان
رب انار خانگی نسبت به نوع صنعتی خوشمزه تر و بسیار با کیفیت تر است. پخت آب انار در روش خانگی به صورت سنتی با استفاده از دیگ و حرارت آتش انجام می شود. طعم رب انار خانگی اصفهان شیرین و ملس است و طبخ خورشت فسنجان با استفاده از این رب انارها بسیار خوشمزه می شود.
فروش عمده و مستقیم رب انار خانگی شیرین اصفهان، پس از تولید در کارگاه های خانگی، توسط این مراکز انجام می شود. این تولیدی ها بیشتر راغب هستند که تولیدات خود را به صورت عمده به فروش برسانند. فروش عمده این رب انارها به صورت ظرف های در بسته چند کیلویی است که به صورت فله یا دبه ای به فروش می رسند.