فروش ترشی سیر 7 ساله اصفهان از رونق بسیار بالایی برخوردار است. سیر ترشی 7 ساله سرگل ترشی های سیر است و علاوه بر عطر و طعم فوق العاده عالی که دارد خواص درمانی بسیار مفیدی نیز برای بدن و علی الخصوص برای مشکلات فشار خون و قند و چربی دارد. همان طور که می دانید ترشی سیر 7 ساله پس از گذشت 7 سال به خوبی می رسد و سیرهای بسیار نرم و قهوه ای رنگ آماده مصرف می شوند.
طرز تهیه ترشی سیر 7 ساله:
برای تهیه ترشی سیر 7 ساله بهتر است پوست آن جدا نشود هرچند این مورد به سلیقه افراد بستگی دارد و در صورت تمایل می توان پوست سیرها را جدا کرد. سپس باید سیر ها را برای مدتی در آب خیساند.
برای تهیه ترشی سیر می توان از سرکه سفید، قرمز و سرکه سیب استفاده کرد. در هر صورت باید سیر و نمک و سرکه را با هم مخلوط کرده و در دمای نسبتا گرم در ظرف شیشه ای پاک و دربسته نگهداری کرد و از یک تا 7 سال برای رسیدن آن صبر کنیم.
تولید ترشی سیر 7 ساله در اصفهان
این ترشی سیرمحبوب در اصفهان به دو صورت خانگی و صنعتی تهیه میشود. در ترکیب ترشی سیر 7 ساله، سیر و سرکه و نمک استفاده میشود که در دمای گرم این مواد را باهم مخلوط میکنند و در ظرف شیشهای تمیز با درب محکم میگذارند.
معمولاً در این ترشی سیر را بهصورت کامل و به اصطلاح کله سیر در سرکه میاندازند و از پوست جدا نمیکنند البته این کار به سلیقه افراد بستگی دارد بعضیها دوست دارند که سیر را حبه کنند و این طور ترشی سیر را درست کنند.
نوع خانگی این ترشی مرغوبتر از انواع صنعتی آن است اما با وجود سیر در این ترشی میتوان گفت هر دو نوع این ترشیها برای بدن مفید هستند.
فروش ترشی سیر 7 ساله اصفهان به صورت مستقیم و با قیمت ارزان و مقرون به صرفه توسط سایت اینترنتی ما انجام می شود.