خرید ترشی سیر خانگی و صنعتی به صورت شیشه ای و فله ای انجام می شود. برای مصارف بالا و نیز عرضه فروشگاهی و سوپر مارکتی، می توان ترشی سیر را به صورت عمده خریداری کرد. چگونه می توان سیر ترشی را ارزان تر و با قیمت کمتری خریداری کرد؟ انواع ترشی سیر تولیدی خانگی و کارخانه ای کدام هستند؟
سیر که از آن دسته از سبزیجاتی است که خواص بی شماری دارد، تولید و مصرف آن به شکل ترشی رواج بالایی گرفته است. سیر دارای ترکیبات ضد میکروبی است و در درمان برخی بیماری های میکروبی و ویروسی مورد استفاده قرار می گیرد. تولید ترشی سیر سبب بهتر شدن طعم آن و راحت تر شدن مصرف آن می شود.
تولید ترشی سیر به روش خانگی و صنعتی
روش مرسوم تولید سیر ترشی خوشمزه همان روش خانگی است. در تولید خانگی سیر ترشی، چند ماه فرصت لازم است تا سیر ترشی بخوبی برسد و سیرها نرم شوند. به سبب نیاز بالای جامعه مصرف کننده و حل مشکل زمان، تولید ترشی سیر به صورت صنعتی پدیدار شده است. در تولید ترشی سیر صنعتی از روش حرارت دادن برای زودتر آماده شدن ترشی سیر استفاده می شود.
تفاوت ترشی سیر خانگی و صنعتی
ترشی سیر خانگی خوشمزه که مورد استقبال زیادی قرار گرفته است، با ریختن مخلوط سرکه آب و نمک در ظروف مناسب که بهترین نوع آن شیشهای است، تهیه میگردد.
در ترشی سیر خانگی سیر را در سرکه میاندازند و میگذارند تا این سیرها به طور طبیعی برسند و نرم شوند و معمولاً بهدور از نور خورشید این کار انجام میشود به همین جهت طعم خوشمزه و کیفیت بالایی دارند.
اما در کارخانهها به دلیل اینکه ترشی سیر انداختن طبیعی زمانگیر است سیرها را در سرکه حرارت میدهند تا نرم شوند و مانند ترشی سیر چندماهه یا چندساله به نظر برسند که ارزش غذایی کمتری نسبت به خانگی دارد.
بههرحال با توجه به این که سیر ماده اصلی تشکیلدهنده ترشی سیر است میتوان گفت ترشی سیر صنعتی هم بسیار پرخاصیت است و برای بدن مفید میباشد.
خرید ترشی سیر خانگی و صنعتی خوشمزه را می توان از طریق تولیدی ها و در محل کارخانه تولیدی آن انجام داد. در این صورت به دلیل خرید مستقیم، قیمت خرید کاهش می یابد. اگر مقادیر بالای سیر ترشی به صورت عمده خریداری شود نیز قیمت خرید آن کاهش پیدا می کند.